Mys med godis o ljus!!


Nu har jag just kommit hem ifrån en cykeltur till torget, i regnet.... Men det känns ganska mysigt får jag säga, iaf när man kommer in igen!! Har köpt Toblerone och en påse med chokladbilar (ngn ny variant) och ska se en film. Har tänt lite ljus och ska plocka med tvätten innan jag slår mig till ro =)

Kommentarer
Postat av: peter

woow vad shysst det låter... bra film å lite godis... själv ska jag på möte nu... sen hem å köra mina 15 minuter... men sen L... så ska jag göra som dig... godis och en film... det ska bli min belöning idag... outfit så här lite dig och mig emellan lär nog bli jeans å en tröja L.

(((kram)))

peter

2008-11-12 @ 18:34:39
URL: http://vagava.blogg.se/
Postat av: Daniela/Neliz

När man tävlade hos henne skulle man ju skriva vad man ville ha ifrån shoppen, skrev en stor tröja till killen som skulle fylla år. Men nu har han redan fått en massa tröjor och jag går i en vårjacka. Så jag mailade henne och frågade om jag fick byta till en jacka, men inte fått svar än.



Brukar också alltid tävla hos henne, men aldrig vunnit. Och trodde verkligen inte jag skulle göra det med 550st tävlande i den tävlingen :P



Åh jag köpte 4pockets igår, och kollade på just den boken du tipsade om. Men den lät så sorglig och obehaglig att jag valde 4st chicklits istället. Ville ha nått uppiggande nu när killen åker iväg imon.



Massa kramar!

2008-11-12 @ 18:36:15
URL: http://neliz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0