Hjälp mig!!

Jag har ngt strul med min data. Jag har kört igenom antivirus program, uppdaterat det mobila nätet, kört diskdefragmentering....... Ändå kommer jag inte in på bla facebook! Den jobbar o jobbar, men inget händer! Vad gör jag??

Hemlängtan!

Mina små barn Jessica o Jesper är med sin pappa på husvagnssemester. I går ringde Jessica o hade hemlängtan.... Hon ville komma hem o sova en natt o sen åka tebax till husvagnen!! Gulligt..
Min pappa ligger på sjukhus nu, känns lite jobbigt. Speciellt eftersom man inte riktigt vet vad felet är...  Och Jenny jobbar så mycket nu...
Ja, så e de med mig! Barnledig med blandade känslor.....

Mamma Mia


I går va jag o såg Mamma Mia. Jag som egentligen inte är förtjust i musikaler älskade denna! En riktigt bra feelgood film =)
Sen att det va snyggingar som Brosnan o Darcy med gjorde ju inte filmen sämre iaf... Och Stellan Skarsgård va oxå med.

Strul på datan

Åh, va trött jag blir... Tror jag fått virus i datan =(
Jag kommer inte in på facebooks sida, den jobbar o jobbar jättelänge men det händer ingenting....
Min syster ska titta förbi sen o se om hon kanske kan hjälpa mig. Vissa sidor går bra, men inte andra....

Jenna Jameson


Titel: Att älska som en porrstjärna. Skriven av Jenna Jameson/Neil Strauss.
Och nej det är ingen instruktionshandbok hur man blir en bättre älskarinna!!! Det är Jennas egna nakna, ärliga självbiografi hur hon blev ett stort namn i porrindustrin.
Jag har just börjat läsa boken och fastnade direkt!

Paulo Coelho


Jag har läst ut Veronika bestämmer sig för att dö, skriven av Paulo Coelho. Den handlar om en ung tjej som bestämmer sig för att ta sitt liv med hjälp av sömntabletter. Hon misslyckas med själmordsförsöket och vaknar upp på ett mentalsjukhus. Där berättar läkaren för henne att hon har fått ett hjärtfel(p g a självmordsförsöket), vilket innebär att hon har högst en vecka kvar i livet.....
På sjukhuset upptäcker hon flera saker o sidor hos sig själv som hon aldrig vetat. Hon lär känna sig själv, och ett par andra på avdelningen. En väldigt fin o känsloladdad bok som jag kan rekommendera!

Home sweet home!


Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka på kollo! Vi kom hem igår. Kändes lite skumt att va hemma igen, när man har haft så mycket folk omkring sig hela tiden. Visserligen hade jag Jessica o Jesper eget rum (det hade alla) men man umgicks ju hela tiden med vänner!
Och idag åkte Jessica o Jesper iväg med sin pappa. Dom ska ut med husvagnen. I 2 veckor!  Det är med blandade känslor kan jag säga.... Skönt att kunna göra som jag vill, men tomt givetvis... Annars brukar dom vara där ca 3 dar, men  två veckor!! Jaja, jag skall passa på att städa lite, tvätta fönster bl a.  Och åka o gratta min mamma som fyllde år i lördags, men då va dom i Stockholm.

Kollo för alla!!

I morg åker jag, Jessica och Jesper på kollo! Vi är över 50 pers som ska dit!! Det blir nog mysigt o bra =)
Vädret verkar bli lite ostadigt.... men, men det blir nog kul ändå.
image152

Tjocka tanten rockar fett!!

I kväll när jag åkte spårvagn så stog det några killar i typ 18-års åldern precis vid utgången. Jag sa : ursäkta mig, men jag ska av här. När jag hoppade av hörde jag dom sa bakom mig: tjocka kärringar!!
Fast i ärlighetens namn så blev jag inte arg!! Jag VET ju att jag gått upp i vikt! Jag tänkte mest för mig själv att tjock i huvudet är jag iaf inte!
Men: Tjocka tanten rockar fett!! Så det så =)

I löve facebook!!


Min dotter Jenny är just nu i Finland. Hon har släktingar där på sin pappas sida. Det blev inte riktigt som hon förväntade sig... Vi pratar i moben, men det blir ju så dyrt...=(
Men sån tur e har vi facebook!! Och där chattade vi en bra stund!!
Min lilla nenny penny... Längtar efter tösen!! Och när hon kommer hem (onsdag) så är jag och Jessica och Jesper på Järnholmen.... Så det dröjer några dar till innan vi ses.

Sol & Bad

I dag har jag och barnen varit på stranden i flera timmar. Nu får man verkligen passa på när det fina vädret är tillbaks. Vet ju aldrig hur länge det varar....  Jodå, jag badade oxå! Tur att vi bor så nära badet, en promenad på ca 5 min så e vi framme!
Sen gick vi hem och åt mat. Cyklade till affären och handlade lite och käkade glass =) Nu är det slapping framför tv:n innan det blir läggdags för barnen.

RSS 2.0