Varg


Jag har sett Varg med Peter Stormare. Jag gillar svenska filmer, och denna va ganska hyfsad. Men slutet tyckte jag va lite si sådär.....
Betyg 3:a

Circus på skolan!


Circus Madigan gästar våran skola nu! I går var det circus föreställning då eleverna fick vara med och uppträda. Dom tränade hela dagen med ledare från circusen. Biljetterna kostade 120 kr för vuxna, och barnen som var med betalade inget. Jesper blev sjuk så han ville inte vara med, utan bara titta. Dessvärre fick jag och Jesper gå hem i pausen för han kändes febrig o dålig. Jessica uppträdde första halvan, så jag missade tack och lov inte henne! (Men lite sur va hon att jag inte kunde stanna hela tiden) Men tyvärr blir det så om den ena blir sjuk. Men en väldigt kul grej tycker jag att circus kommer och gästar skolan. Husvagnar och allt hade dom ställt upp på gräsmattan brevid skolan! Och hästarna hade dom hägnat in som gick på bete.

Mina nya stövlar!


Dom här stövlarna köpte jag på Din Sko 399 kr. Visserligen inte äkta skinn, men helt ok. Jag har dåligt med långbyxor som går ända ner till foten. Men några "vadlånga" byxor har jag, och då funkar dom byxorna nu på hösten ihop med stövlar! Så jag är nöjd med "månadens inköp"!

Karius och Baktus


Mina barn har ju en tendens att bråka emellanåt..... I dag blev dom osams och Jesper 6 år skulle bita Jessica 8 år i huvudet. Jag hann precis lyfta bort Jesper när han skulle till att bita. Han hann att sätta tänderna i håret på Jessica innan jag fick bort honom. Jessica skriker till och är jätte arg, men inte av smärta utan hon säger: Nej!! Nu har jag fått tandtroll i håret!!!
Jag vart ju arg, men inombords blev jag full i skratt! Karius och Baktus bygger bo i Jessicas hår =)

Forgetting Sarah Marshall


I natt har Jenny sovit hemma =) I går kväll såg vi denna romantiska, roliga film! En film om kärlek och svek, och hur det kan leda till ngt bra av det "sorgliga".
Har du inte sett den rekommenderar jag verkligen att se den!!

Desperate housewives!!


Nu har jag inte sett ngn film i helgen.... Däremot Desperate housewives säsong 4. Jag missade några av dom avsnitten sist... Men nu har jag uppdaterat mig inför premiären tisdagen 30 sept kl 21.00 på 5:an!! Så underbart att det börjar igen!!
Jag älskar denna serien =)

Nytt antivirus for free!

Mitt gamla antivirusprogram "går ut i mon"!! Så nu håller jag på att ladda ner ett nytt gratisprogram. Allt för att skydda "min vän" ifrån tråkiga sjukdomar!! Ja, man får en alldeles speciell relation till datorn... Iaf jag!! Inte som till människor förstås, men den hjälper ju mig att kommunicera med andra människor! Hurra för datorn =)


Sjön ligger blank!


Det va så fint när vi cyklade förbi sjön förut. Vi skulle ner och köpa lördagsgodis. Så vackert med hösten =) Jag önskar jag hade en riktig kamera att fota med... Istället för moben!

Här är Jessica o Jesper!

Filmtajm!


The contract
När Frank Cordell (Morgan Freeman) kommer flytande i älven, sammanfängslad med en döende polis, är det Ray Keene (John Cusack) som hjälper dem upp ur vattnet. Ray är ovetandes om att han just räddat livet på en lönnmördare som är på jakt från rättvisan.
Denna tycker jag va bra!

88 minutes
Jack arbetar som lärare i rättspsykiatri på ett college och extraknäcker åt FBI. En dag emottar han ett dödshot som informerar honom om att han bara har 88 minuter kvar att leva. Medan han försöker minska listan på potentiella misstänkta kommunicerar han med en problemelev, en före detta flickvän och en seriemördare som är dödsdömd.
Ja, jag tyckte den va sådär. Möjligen lite seg.

My moms new boyfriend
Henry Durand är en ung, federal agent med uppdraget att spionera på sin mor och hennes älskare, som misstänks ligga bakom ett band av konsttjuvar.
Jag tycker den här har det mesta! Drama, thriller, komedi. Med kända skådisar som Antonio Banderas, Meg Ryan, Colin Hanks, Selma Blair. Helt klart sevärd =)

Wall-E
 Jätte gullig film om roboten wall-E. Mina barn gillade den!


Filmer jag sett sen sist.....

Felon .Denna va riktigt bra faktiskt! Handlar om en om en ung "vanlig" familj som har inbrott på natten. Killen jagar ut tjuven och slår han i bakhuvudet så han dör. Dom ringer polisen och han får en dom.... Så får man följa familjens kamp, som slutar väldigt bra =)

 Beck Den svaga länken. Oxå väldigt bra om man gillar Persbrant och beckfilmerna =)

  I am legend =(  Nej, den var urkass tycker jag. Men gillar man att se Will Smith och en hund ca 95 % av filmen så kanske ngn annan tycker den e bra! (Jag gillar visserligen Will Smith, men inte filmen)

Nu eller aldrig med Morgan Freeman och Jack Nicholson! En lugn, bra feelgood film. Handlar om att dom gör en lista på saker dom vill göra innan dom dör. Och dom följer listan dessutom!

Scandinavium


I dag ska vi till Scandinavium och kolla hockey! Det är sån där fans dag då spelarna skriver autografer osv. Frölunda möter Malmö.
Barnen tycker det ska bli kul =)

Det tysta skriket


Jag såg Beck: det tysta skriket igår. Handlar om två 15-åriga tjejer som ligger på tågspåret när tåget kommer.....
Är det självmord, eller mord??
En ganska bra Beckfilm, om man nu gillar dom! Vilket jag gör =)
Filmerna blir ju knappast sämre av att Persbrandt är med.... ;)
Han är ju både snygg o cool!


Och som vanligt var även grannen med på ett hörn.

Mina fina barn!


Mina söta döttrar: Jessica 8 år och Jenny som blir 19 i december!

Jesper 6 år och Jessica. Jesper e så stolt här, han har fått en glassbilen siren till cykeln!

Här provar Jenny mina glasögon, hon ser precis ut som en bibliotikarie!

Här är jessica när hon ska på sin första klassfest, fått lite smink och ser nästan ut som en "mini tonåring"!

The x-files i want to belive



Tja.... Sådär. Hyfsat kan man väl säga, kanske en svag 3:a!

Löv is in the air! And i löve it =)



Ja, inte riktigt höst än. Men vi är på god väg! Och jag verkligen älskar hösten =)
Naturen är vacker, mörkt på kvällarna och framför allt dessa ljus man kan tända inne! Ni ska bara veta hur mycket värmeljus det går åt för mig på vinterhalvåret! Både i köket, vardagsrummet och toan brukar det lysa i. För ett tag sen va jag på Ikea och laddade upp med både doftljus o värmeljus..... Så nu får det gärna bli höst.

Filmtipset!


Jag har just sett Juno. Helt underbar film, och väldigt annorlunda. 16-åriga Juno blir oplanerat gravid och bestämmer sig för att adoptera bort babyn. Men det blir inte riktigt som hon tänkt sig.....  Men ändå inte det där "klassiska" slutet att hon bestämmer sig för att behålla barnet... Se den!!

Vilken profilbild?


Monika 1                       


eller


Monika 2             

Jag kan inte bestämma mig för vilken??
Jaja... Det spelar inte så värst stor roll...
Men har ändå inget roligare för mig just nu!!

Alvin och gänget!



Filmen är ju hur gullig som helst! men det finns oxå soundtrack med alla låtarna ur filmen. Lika gullig den =)
Barnen gillar den verkligen!

Endast tomten e v(n)aken.... Och så jag!!


Nej... Inte riktigt, vaken e jag men inte naken!!
Jaja!! Då sitter jag här vid datorn när det egentligen är bedtime.... Men vi har varit hemma idag (Jessica är sjuk). Så jag är inte så väldans trött.
 Jag och Jesper cyklade ner till torget och hyrde filmer. Jessica klarade sig själv hemma den stunden (hon e duktig!)
Vi hyrde Simpsons filmen, Emil och Surfs up.
Vi har redan fått hem jultidnings katalogerna, så Jessica är eld och lågor att börja sälja direkt! Lite väl tidigt tycker jag....
Vi är ju bara i början av september. Men det går nog fort, ca 3 ½ mån kvar så är det jul igen! Ganska mysigt. Eller hur??
Jag gillar hösten när man kan vara inne och mysa, tända ljus och så.....

P.S I love you


Åh!! Vilken underbar film!!  Ett ungt gift par, där mannen dör och har ordnat brev till sin fru som kommer efter hans död. Där är det olika "uppgifter" som han vill att hon ska göra, för att gå vidare med sitt liv osv. Jag satt med gtåten i halsen flera gånger! Och irländska killar verkar ju hur gulliga som helst! Kanske är dit man ska åka......;)


Betygen räddade!

Ja, jag hittade några betyg! Det jag inte hittade fick jag hämta på stadsarkivet i Göteborg, så det löste sig =)
Så i går va jag och lämnade in ansökan till 3 ämnen som jag hoppas komma in på redan nu. Religion A 50p, Historia A, 100p och Samhällskunskap A 100p. Terminen har ju redan börjat, men har jag tur så kommer jag med nu. Annars får jag söka till januari istället.

RSS 2.0