Nu de dags!!


I dag har jag varit och inhandlat Cambridgekuren! Nu ska jag verkligen ta tag i vikten, känner mig taggad och motiverad =)
Jag vet ju att det funkar eftersom jag har gått ner med det förut. Efter graviditeterna med Jessica o Jesper klarade jag att gå ner 10 kg på 4 v.  Så nu är det "milkshake" som gäller! Jag får i mig alla näringsämnen och mineraler etc som kroppen behöver, men bara ca 450  kcal per dag.

Jag lyssnar på Bruce Springsteens senaste album:  Working on a dream, otroligt bra! Bättre än vad jag trott =)
Jag gillar ju hans musik, men jag vet inte varför jag trodde detta albumet skulle vara sämre än dom andra.....

SATC skolåda!!


Jag är med och tävlar om SATC skobox! Vill du också vara med, klicka på: lindaslya.blogg.se
Det är säsongerna 1-6 på 18 disc. Skulle vara kul att ha faktiskt =)

Förkyld igen!!


Nu är jag vrålförkyld, igen.... :(
Inget vidare. Näsan rinner och fruktansvärd hosta! Ja, det blir att vara hemma och kurera mig....

Jag har börjat läsa en jättebra bok: Middlesex av Jeffrey Eugenides.

Handlar om en tjej/kille (så kallad hermafrodit / tvåkönad ) Familjen Stephanides är en till synes helt vanlig grekisk-amerikansk familj. Men huvudpersonen Calliope vet att farfar och farmor egentligen är syskon och att det är orsaken till att hon själv är både kvinna och man. Genom denna tragikomiska familjehistoria med sexuella förvecklingar berättas också historien om det moderna Amerika: från massinvandringens ström av fattiga, rädda och sargade människor, över 20-talets förbudstid och sextiotalets raskonflikter in i vår egen tid.  Man får följa tre generationer, men mest då Cal som är just tvåkönad.
Så det får jag sysselsätta mig med när jag är dålig =) Jag har läst drygt hundra sidor och kan knappt lägga ifrån mig den!

RSS 2.0