Inte klaga...!

Nej, solen är jättehärlig. Men i dag har jag haft otrolig huvudvärk i värmen... Jag kanske har druckit för lite vatten.
I förmiddags var vi på avslutning på Jespers brottning. Då var det klubbmästerskap, och sen grillning. Mysigt! Jesper var så stolt över det pris han fick. Han ligger och sover nu, med priset brevid sig! Sen va jag, Jessica o Jesper på stranden i några timmar. Jag har bränt min ena axel lite. Jag satt fel mot solen så bara ena sidan är drabbad!
Nu är det läggdags med min bok.image209 Den är kanonbra!!

Tävling på Kattas blogg!

Jag hittade just en tävlingKattas blogg där priset är en bloggdesign.
Det finns 3 st att välja på. Jättefina!! Jag som är så oteknisk med data hoppas på tur där =)

Tankeställaren!!

I går var det sommarfest på Jespers dagis med tipspromenad. Och där va en del lite kluriga frågor..... Jag ska be fröknarna att få dom nerskrivna, men här är några av dom:


Vad blir det för ord?

1) ros+1

2) 100+s

3) en3´

4) pl+8+k

Har man väl kommit in i de tänket så är dom väldigt lätta! Kan du alla fyra?Jag räddar mina egna barn!!

image206


I dag när jag stog på drottningtorget och väntade på spårvagnen tog jag upp moben och skulle ringa ett samtal. Då ser jag en ung tjej gå med snabba, bestämda steg åt mitt håll. Hon hade ett revär över sig med Rädda Barnens logga. Jag hade precis fått upp kontakt fliken i moben och tryckte på rätt nr när hon ställer sig precis framför mig och säger: snygg tatuering, jag har oxå tänkt att göra en! (Jag har en blomsterkrans runt vaden)
Jaha?? Säger jag..... Hon: Ja, den va jättefin. Jag: Jag är lite upptagen just nu (signalerna hade precis gått fram)
Vad gäller saken? Hon: Jo, känner du till Rädda Barnen? Ja sa jag, det gör jag. Men min ekonomi är lite knaper just nu, så jag försöker rädda mina egna barn.
Det är ju inte det att jag tycker det är fel på något vis att samla in pengar. Men själva sättet!! För det första måste hon ju ha sett att jag stog med moben i högsta hugg, för det andra börja prata om min tatuering.... Jag kände mig lätt irriterad kan jag säga....

Jag har bytt lover!

image204
Efter att ha kört ramlösa blåbär standbye sen den kom ut har jag nu hittat en annan. Den nya kärleken är jordgubbe/lime. Mycket smak av sommar! Nu har den kommit i stor flaska oxå =)

Nya favoriten!!

image203
Madonna går varm på min cd nu! Lika bra som förra plattan, tycker jag =)

Flirt eller vänskap??

image202
Och för er som har varit nyfikna och undrat om det var vänslap eller flirt, kan jag meddela att det är enbart vänskap....!!

Tandläkaren med Jenny!

I dag skulle jag med Jenny till tandläkaren. Hon behövde laga ett hål. Fast jag visste redan innan att det inte skulle gå! Jenny är nämligen VÄLDIGT stickrädd, och hon skulle få en bedövningsspruta innan tandläkaren skulle borra. Men icke det! Vi gick därifrån utan vare sig bedövning eller borrning!! Väl hemma gjorde vi mat och somnade sedan utmattade efter detta tandläkarbesök....
image205
image201

What happens in vegas?

image200
I dag har jag varit på bio och kollat på what happens in vegas. Den va riktigt bra! En sån skön kärlekskomedi =)

Smal..... NU!!

image199
Här är en bild på mig för 2 år sen. Då va jag ju smal.... Måtte jag klara att gå ner! Jag har börjat att gå ner iaf, men jag vill att det ska gå fortare. Helst över en natt....

Min lille pojk!

image198
Denna fina bilden togs utanför Ullevi för 2 år sen när Jesper va 4 år. Nu blir han 6 i augusti och ska börja i nollan på skolan. Inget mer dagis.... I dag va vi i skolan och hälsade på, det tyckte han om. Nu börjar min minsta bli stor.... Känns lite skumt. Men oxå kul =)

Bo i stan...


Nu ikväll har jag varit på möte. Jättebra! Sen tog jag tåget hem, har varit o handlat lite och kom just hem. Jag känner mer och mer att jag vill bo i stan. Det är inte så lätt att få lägenhet precis.... Sen går ju barnen i skolan här och så. Annars har jag ju faktiskt ingenting som binder mig här. Jättedyr hyra på lägenheten och dyra tågkort... jaja, jag har ju tak över huvet iaf!
image196

Vänskap eller flirt?

image192
Ja, hur ska man veta om det är vänskap eller flirt......? Fast det behöver man ju inte veta nu egentligen. Men jag tycker han e väääldigt gullig...... Vem? Det är en hemlis ;)

Orolig

I natt sover Jessica o Jesper över hos Jenny i hennes nya lägenhet. Det känns lite konstigt att dom är där, det är ju HÄR dom brukar vara.... Lite orolig e jag allt. Jaja, jag ska ta och diska nu och sen gå o lägga mig.

Skoldags!!

image191
Yes! Jag kom in på Helsjöns Folkhögskola som jag sökte =) Jag börjar den 7 augusti och ska plugga 50% på distans! Det känns jättekul.

Meditation

image190
Idag är det dags att meditera igen. Nu va det ett tag sen, alla har inte kunnat. Men nu ser jag fram emot detta idag. Sen blir det väl att vi fortsätter en gång i veckan. Det är väldigt skönt och avkopplande, man landar verkligen i sig själv..Och man mår bra länge efteråt!

Hells Angels - Bandidos

image187
Här i Göteborg är både Hells Angels och Bandidos starka.Vi har ju dom största gängbråken här. Förr vad det ju så att bara dom själva blev drabbade typ, att inte samhället blev drabbat på samma sätt. Men inte längre..... Det är ju riktiga gangsterfasoner numera.Jag kan ju säga att jag hade inte vågat vittna mot någon gängmedlem i dom klubbarna.... Då hade både jag och min familj fåt det surt kan jag tänka mig. Vad tycker du?
image189

Calvin Klein

image182Jag som är solo och singel kan ju inte låta bli att spana in kallingar! Hade jag haft ngn hade dom här varit en klar favorit! Det är ju mest yngre killar som har jeansen hängande långt nere vid rumpan så man ser vad dom har under.... Men jag tror att den trenden är på väg bort. Lika bra det. Jag får väl hålla till godo med badkillarna på stranden i sommar =)
(eller håller jag på att bli alldeles tantsjuk...)
image184

personlig-opersonlig

Ja, det har jag tänkt på lite grann.... Hur personlig man kan va i bloggen? Hur mycket man kan lämna ut osv. Det beror ju självklart på hur mycket man själv vill vara personlig.... Ja,ja det tåls att tänka på!
image181
Det är ju inte alltid så lätt att hitta en jämn balans. Vad tycker ni?

Loppis

image176
Monopol Junior


Jessicas skola hade vår bazar idag. Vi hade jätte tur med vädret =)
Jag hittade lite loppisgrejer billigt. T ex Monopol Junior för 5 kr!! Helt komplett och välvårdat spel. Jag tror att det kostar mellan två och tre hundra i leksaksaffären. Jessica samlar på porslin: Rosenthal Classic. En kopp med fat kostar typ 150 kr i butik. Jag hittade 4 koppar med fat, för 35 kr för alla fyra!! Det kan man kalla fynd det! Jag hittade oxå 2 röda jättefina krukor som Jenny ska få. Hon ska ju ha rött i köket i sin första lägenhet. Ja, jag känner mig helnöjd =)
image179image180
Rosenthal Classic

Vem gillar du bäst?

image171 Oprah
                                                                                       VS             
image174image175Rachael Ray

Visserligen är det helt olika shower det handlar om...... Jag gillar att ligga att slötitta på bägge två. Jag gillar USA (fast jag aldrig varit där) men dessa shower är nästan  för amerikaniserade. Bägge är lika käcka och omtyckta av tittarna. Men vem röstar du på?

Dubbelslag

image166
I kväll var vi på sjukhuset med Jesper. Han fick snabba hjärtslag, typ som dubbelslag. Otäckt.  Första gången han fick det var i januari, då sökte vi läkare. Sen fick vi en remiss till hjärtmottagningen där läkaren skrev ett intyg om att händer det igen ska vi åka till sjukhuset. Då lämnar vi bara in intyget så tar dom EKG direkt. Men även denna gång hann det gå över innan vi var framme.... Så EKG visade bra. Läkaren sa att det är så svårt att fånga det, för oftast hinner det gå över innan man kommit fram. Vi fick vänta länge inne i ett rum, så Jesper hann att somna på britsen... Lilla gubben!
image168

Kletigt värre!

image165
Så här såg Jessica ut när hon och Jenny gjorde cocosbollar! Jag och Jesper va på brottningen under tiden det bakades här! Men goda blev dom =) Det är typ bazar i skolan i morg, så 20 cocosbollar ska vi ta med! Bilden har jag "stulit" från Jennys blogg fast det fick jag. Jenny och hennes kusin Camilla har bloggen ihop.

Vuxna damen och en dement katt!

image164
Nu är det bara en vecka kvar tills Jenny flyttar. Och smulan tar hon med sig. Jenny kommer jag självklart att sakna men inte katten..... Jag tycker hon är rejält jobbig och krävande! Jag kan inte ens gå ut i köket utan att hon kommer efter och skriker efter mat. Fast hon just ätit. Hon bajsar i badkaret fast kattlådan är rengjord..... Hon äter på växterna för att sedan spy. Hon verkar helt klart dement! Det var mycket lättare att ha katt när vi bodde i huset. Då fick hon springa ut och in som hon ville. Men innekatt i lägenhet, nej tack.  Så Jenny får ordna annan kattvakt om hon ska iväg ngn gång!!

Tokig elefant

image163
Mina barn va ju på circus igår med sin pappa. Innan föreställningen började hade en elefant tagit in ett barns ben i munnen så mamman fick stoppa in sina händer för att få ut benet! Usch!! Men tydligen hade dom fått sitta längst fram i en loge som plåster på såren.... Jag hade ju fått panik som mamma! Farligt att vara på circus......

"Önskegarderob" eller vaddå......

Jag är så trött på dessa modebloggar! Helt ärligt.... Vem är INTE det?? Speciellt en blogg jag va inne och kikade på, där tjejen bloggar om kläder som hon VILL ha! Jamen..... Det är väl inte så svårt att leta upp en "önskegarderob" och blogga om?? Snygga kläder hittar man ju överallt på nätet.
image158image159image160image161image162
Jag tror att jag skall byta namn till "önskaholicmamman" och blogga om allt jag VILL ha och önskar mig......

Sommarkollo

image152
Nu har jag anmält mig och barnen på kollo till sommaren. Det ligger utanför Alingsås, vid sjön Färgen. Det blir tredje sommaren nu som vi åker med. Helt underbart att vara där!!   Bilden gör det inte rättvist hur vackert det egentligen är....
image153
Bad på dagarna, eller paddla kanot. (Vilket jag inte är så duktig på) Och jättemysigt att grilla på kvällarna!
image154
Så här fint ligger matsalen med utsikt över sjön..... Nu längtar jag till sommaren!

Sjukhuset

image151
I dag fick jag åka till sjukhuset. Värken på höger sida magen blev värre. När jag kom dit fick jag veta att det är gallblåsan jag har besvär med. Inte lätt att veta att den sitter där!! Jag fick iaf med mig medicin hem och jag ska tillbaks i början på nästa vecka. Då ska jag bli röntgad för att se så det inte är några stenar i gallan.  Blir det värre så får jag komma tillbaks. Så kan det va!

Think pink! Tävling!

Jag är med i en tävling, vill du också vara med kan du gå in på
 Lakritstokiga 3barnsmammans blogg!
Temat på tävlingen är rosa!
image149
Vi håller tummarna för mig nu ;)

Dove-BUS

image150
Jag köpte Dove brun utan sol och har gjort precis som man ska..... Men icke, inte minsta tendens att se lite solbrun ut i ansiktet. Nej jag är inte nöjd, men priset va bra. 53 kronor så jag tyckte att den va värd att testa.

pancakes

Jaha!! Då va det dags att utfodra barnen! Det blir pannkakor idag =)
image148
Kanske inte det mest fantasifulla, men barnen gillar ju det.
Så nu väntar stekpannan på att få göra underverk!!

Circus dyrt nöje


I kväll ska mina barn på circus med sin pappa. Jessica vann en biljett, så det blir bara för pappan att lösa bilj för sig själv och för Jesper. Men det är ju inte billigt att gå på circus. Mellan 210 och 300 kr för en vuxen kostar biljetterna!
Jag tycker inte det är värt dom pengarana, så jag e glad att dom går dit med sin pappa!
Jag kan hellre gå med dom till Liseberg ngn dag när det är fint väder.
image147
Jag ska städa och plocka när dom är iväg sen. Skönt att göra när man e själv faktiskt. det har ju varit en kort vecka eftersom dom har varit lediga sen i onsdags.

RSS 2.0