Ljusmanifestation

I dag har jag och Jessica och Jesper o ett par vänner varit påSjöfartsmuseet. Det är nog ett av dom tråkigaste museerna tror jag...;) Men nåt ska man ju göra när det e höstlov! Men lite tuffa fiskar och så såg vi iaf.

Sen var vi på Drottningtorget en stund där det va ljusmanifestation för narkotikans offer, jättefint med massa marschaller lysande. Det är rätt skrämmande hur många det är som dör av drogerna varje år...

Kunde varit bättre....

Ja, det är väl lite si sådär känner jag. Höstlov och Jessica har varit förkyld sen i helgen. Jesper har varit på fritids i dag iaf. Det är lite svårt att sysselsätta dom när en är sjuk och vill ta de lugnt, och den andre vill att det ska hända ngt hela tiden!
I morg ska vi iaf till sjöfartsmuseet. Jessica börjar bli bättre, så det kan va kul att göra någonting.
I går åkte pappa till sjukhuset igen..... Knappt en vecka sen han va där sist. Lite jobbigt......
Men jag väntar på bättre tider.... ;)


New York, here I come!


Jag och Jenny har varit på Google Earth och tog en tripp till New York!
Jag är helt fascinerad!! Vill verkligen åka dit. Hoppas min dröm går i uppfyllelse ngn gång...

Jag har hört ngn säga: New York är inte så stort som man tror.... Det är mycket större! Jag tror nog det kan ligga nåt i det!

Och givetvis skulle jag till Liberty Island och få se henne på riktigt!!
Ja, det är väl bara att börja spara..... Men när det inte finns ngt att spara då?! Jag kanske får köpa mig en lott ;)

Then she found me


Steget är inte långt från ung, vacker och framgångsrik till frånskild, övergiven och snart fyrtio. Och vad gör man när ens biologiska klocka ringer oupphörligt, när ens försvunna mamma dyker upp som en sexgalen tv-värdinna och när man plötsligt upptäcker att man är gravid med sin ex-make?
Helen Hunt, Colin Firth, Matthew Broderick som huvudroller. En lugn fin "feelgood" film, helt sevärd =)

Righterous kill


Är det ngn som missat att jag e filmtokig eller.....;) Tror inte de går att missa! Righterous kill är en thriller som handlar om två poliser: Robert De Niro och Al Pacino som jobbar ihop. Dom får upp spåren på en seriemördare som lämnar en dikt efter sig när han mördat.  Dom tvingas mer eller mindre att samarbeta med två yngre poliser, och spåren börjar leda mer och mer till att det är en polis som är seriemördaren...... Jag tyckte denna va underhållande och spännande!  Rekommenderar verkligen att se den! Jag har läst negativ kritik om filmen, men jag håller inte med! Och med två så starka skådespelare som De Niro och Pacino är det svårt att misslyckas!!

Rigged, Taken!


Jag har sett Rigged  med Chad Ortis! Skitbra film =)  Snyggingen Chad Ortis har jag inte sett tidigare, men hoppas han dyker upp i fler filmer.... Vilken goding ;)
Tjejen han spelar med i filmen heter Rebecca Neuenswander, vilken fighter!!


Taken
En före detta spion blir tvungen att använda all sin yrkeskicklighet för att rädda sin kidnappade dotter.
Också väldigt spännande. Bla a Liam Neeson.

Meet Dave!Jag och barnen har just sett Meet Dave med Eddie Murphy. Den va jätterolig =) Eddie Murphy är ett rymdskepp med massa minimänniskor i från rymden.... Utanpå ser han ut som en vanlig människa, men jag lovar. Han beteer sig inte som en sådan.... T ex när han ska bli bjuden på mat ställer tjejen fram en flaska ketchup som han inte vet vad man ska göra med, så han öppnar flaskan och dricker! Plus en massa andra galna, roliga saker som jag inte vill avslöja! Helt klart sevärd!!

Hur Jesper kom in i magen..Jesper berättade för mig hur han kom in i min mage: Jo, mamma. Jag va ett litet ägg som va hos min pappa. Och när ni pussades åkte jag in i din mun. och ner till magen o började växa!!
Jaja.... Han får ha den vetskapen ett tag till känner jag! Han är liiite för liten för att få reda på det där med blommor och bin!!
(Jag tror jag överlåter det till hans pappa när det blir dags!)

High school musical

dom  hter  sharpay .ryan.troy.gabriella.
 
Nu ska Jessica 8 år skriva i bloggen:

min  mamma  har  bokat  biljeter  til  highschoolmusical den 25oktober  när  dom  oker  skriskor.  vi  ska  ha  sejkväll . jesper  ska  åka  til  vatenpalatset  med pappa.  i  går  fik  jag  en  ny  highschoolmusical  tidning.
Guds Barn /De oskuldsfulla


Shit vilken bra bok! Tre systrars berättelse om deras uppväxt i Guds Barn även kallad Familjen. Helt fruktansvärd berättelse om sekten som tror på "fri kärlek" vilket innebar att alla i stort sett skulle ha sex med alla.... Barnen blev utnyttjade och hjärntvättade. Psykisk och fysisk misshandel , sexuella övergrepp.  Man får oxå läsa om deras flykt till ett vanligt liv. Ja, den är otäck att läsa eftersom allt är sanning oxå... Det har visats en dokumentär om denna sekten i somras, som jag missade. Hade gärna velat se den. Om ngn vet hur jag får tag på den e jag tacksam för tips!

Things we lost in the fire


Helt underbar film....  Drama.
Handlar om en familj, där mannen (Brian)  har en vän som är missbrukare (Jerry). Frun är inte så förtjust i deras vänskap. Brian dör och Jerry får flytta in ovanför garaget på familjens hus, där Jerry kämpar för att bli nykter.... Svårt att berätta om filmen då jag inte vill avslöja för mycket! Det är absolut värt att se den =)

RSS 2.0