Boktips!


Elva minuter bygger på en sann historia och berättar om Maria, en ung och vacker kvinna från en bergsby i Brasilien. Hennes första möte med kärleken slutar olyckligt och hon övertygar sig själv om att hon aldrig vill älska någon igen. Ödet för henne till Genève, där hon drömmer om rikedom och berömmelse, men slutar som prostituerad.
Hon träffar många män, men ingen berör hennes själ... Någon lyckas dra fram den "mörka" sexuella biten i henne... Men boken har ett väldigt lyckligt slut!! Utan att avslöja allt för mycket =) Jag tycker detta är den bästa av PAULO COELHO som jag hittils läst. (Tidigare läst: Alkemisten och Veronica bestämmer sig för att dö. Har oxå Pilgrimsresan som jag ännu inte läst)

Saudiarabien är ett av världens mest slutna samhällen. Med utgångspunkt från fyra unga saudiska kvinnors liv har Rajaa Alsanea skrivit en roman som ger röst åt en värld som är förbjuden att tala om. Vi får följa fyra unga kvinnor i ett år, genom en hemlig mail klubb. Jag har bara läst ca 100 sidor än så länge, men den är underhållande och alltid kul att läsa om andra kulturer. Det här skiljer sig åt vad vi här är vana vid!!


  
 

PARASITEN
av
  Fredrik Ljung
Civilekonom
från Handels, bra jobb i finansbranschen och ett oklanderligt yttre. Samtidigt stora mängder alkohol, tabletter, amfetamin och kokain. Dagligen.

Kliv in i skallen på Henrik; ung, skarpsinnig, välutbildad och besatt av pengar, status och yta. Följ med på en resa i överljudsfart bland krogar, droger och kriminalitet. En inre resa av rädsla, förakt och bottenlöst moraliskt förfall. En sågtandad centrifug som aldrig upphör att accelerera... Parasiten är Fredrik Ljungs romandebut. Boken bygger delvis på författarens egna erfarenheter, men är inte självbiografisk. Otroligt bra bok som jag läste ut på ett par dar, svårt att lägga den ifrån mig...

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://tavlingsdags.blogg.se/2008/december/vinn-presentkort-manga-vinnare.html#commentHELA 10 PERSONER VINNER VARSITT PRESENTKORT, MISSA INTE DETTA!! ÄR DET 10 ELLER FÄRRE SOM TÄVLAR SÅ VINNER ALLA!!

2008-12-29 @ 15:38:40
Postat av: Marielle

Hej!

Nu är det dags för en ny tävling igen. Denna gången får ni tävlingsdeltagare designa erat eget vinnarpris! Kika in för att vara med. :-)Kram

2009-01-04 @ 16:30:04
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0