Så dumt!


I helgen har jag läst Mia Törnbloms självbiografi: Så dumt! Den va otroligt bra och lättläst. Riktigt svårt att lägga ifrån mig den! Sista kapitlet grät jag....
Som säkert alla vet är ju Mia fd missbrukare, boken handlar om hennes väg tillbaks til livet med möten på NA (Anonyma narkomaner 12-stegsprogram). En bok jag verkligen rekommenderar.
Hennes andra böcker om självkänsla är oxå jättebra. Bra självkänsla kan man ju inte få för mycket av.

Weekend på hönö!


I morgon ska jag och barnen upp tidigt, redan 06.30. Vi ska till hönö ovh tillbringa hela helgen där! Jag hoppas verkligen det blir bra väder.... Men jag kikade på SMHI:s sida förut, och det blir lite blandat väder. Mycket packning blir det.... Lakan, handdukar, regnkläder, ombyte m.m. Men det ska bli härligt!
Nu är det bäst jag går o lägger mig så jag inte försover mig.....

Utomhus teater!


Idag har jag o Jessica o Jesper varit på ute teater i  Mölnlycke. Min syster Lisbeth bor där och brukar bjuda barnen på detta som födelsedagspresent! Jessica fyller 15/6 o Jesper 16/8. så det passar ju bra. Sån tur va höll vädret i sig när vi var där. Kotten o lillmusen hette teatern, höll på ca 1½ timme med en liten fikapaus. Jättetrevligt =)

Enkel middag!


När Jenny fortfarande bodde hemma slutade hon att äta kött. Fast hon bor hemifrån numera så har jag fortsatt att handla vissa saker vegetariskt. Qourn pytten är jättegod, med stekt ägg. Barnen gillar det oxå. Jag hoppas det även ska ge resultat på min vikt....

Filmtok!!

Japp!! Jag har blivit riktigt besatt av att titta på film! Häromkvällen såg jag ARN tempelriddaren. Ganska ok.

Rea fynd!



Ja detta hittade jag på rean idag! Den vita topen kostade 99kr, likaså den lila klänningen. 198 kr för båda tycker jag va helt ok =) Ibland lönar det sig att vänta lite.
Jessica o Jesper har sovit hos min syster Yvonne i natt. Så vi fyra gick runt på stan och kikade lite. En fika hann vi med oxå. Men jag höll på mig idag och bara tog kaffe!!

Sushi för en!


I kväll när jag va istan (på väg till möte) ringde jag min dotter Jenny och kollade var man kan äta god sushi. Hon hade koll på läget och rekommenderade Super Sushi, nästan vid kompassen. Åh så gott det va!! Stora bitar oxå, ja det va helt ok! Så tack för tipset Jenny! Nästa gång kanske du gör mig sällskap!? (Typ som omväxling från Huten!)
Fast det va ändå helt ok att sitta där själv. Först såg jag inga vanliga bestick, så jag tog pinnar.... Ville ju inte verka ovan o så... Men det gick ju inget vidare. Så jag såg mig omkring o upptäckte att MÅNGA åt med vanliga bestick. Jag gick tillbaka, och hittade! Sen kunde jag börja frossa!

Den magiska leksaksaffären!


Den va jättefin denna filmen.  Hade jag varit liten hade jag verkligen trott att det va så magiskt.... Nästan så jag drömde mig bort att jag va liten flicka igen =)  Helt klart en sevärd familjefilm!

Härlig dag!!

I dag har jag o barnen varit iväg utanför Alingsås och firat midsommar med jättemånga vänner! Det blev jätteroligt. Antagligen för att jag inte va så förväntansfull (dåligt väder) så blev det kanonbra =) Dans runt midsommarstången, sill o potatis och givetvis jordgubbar med grädde! Barnen har lagt sig nu och kollar på en film, bratz. Och jag slog mig ned vid datan en stund! I morg ska Jessica till Liseberg med Milla & Nenne
Jessica fick det av dom i födelsedagspresent. Jesper blev lite kinkig, men dom fick övertygat honom om att han oxå får det i augusti då han fyller år!
Vill oxå säga hur skönt det är att vara nykter o drogfri även på storhelger!! Allt går bara man vill....

Min nya cykel!!


Yes!! Jag har fått en ny cykel. Från cykelringen. Jag och mitt ex var iväg förut på Backaplan o köpte den. Svart/silver/ljusrosa. Svalan shopping heter den, 3-växlad. Dom hade halva priset på alla cyklar, t o m idag. Så denna skulle kostat 3995 kr, men det blev 1995 typ. Och ett godkänt lås blev det oxå. Så försäkringen gäller.
Så nu blir det lättare att ta sig fram här på gatorna!!

Sex and the city


Jag har just sett den!! Den va lika bra som jag förväntade mig =)

Kvällslektyr!


jag har börjat läsa en ny bok. Jenny påbörjade den, men tyckte inte om den. Jag tycker den är rätt ok!! Så nu blir det sängen och lite läsning innan jag nanar kudden!!

We own the night


Riktigt bra film!! Det va längesen jag hyrde ngt på DVD, men denna va lyckad, från början till slut! Det gjorde ju inte filmen sämre att snyggingen Joaquin Phoenix spelade så bra . Se den!!

Fullt med kalas!

Nu på söndag fyller Jessica 8 år. I morg ska vi ha kalas för hennes klasskompisar uppe hos hennes pappa, i de huset jag själv bott i. Det är ca 3 år sen jag va där nu..... Känns lite skumt, men dert går nog bra. På söndag när hon fyller ska vi ha släkten här hemma. I morg eftermiddag blir det att städa så mycket jag hinner!!

Skumt med musik....

I kväll när jag kom hem från en kurs, var borta i ca 2 ½ timma. Jag låser upp dörren och möts av musik från min cd spelare.... Även om jag gått hemifrån med cd:n på (vilket jag inte brukar göra) så stängs den av när den är slut. Så jag fattar precis ingenting! Jag lät cd:n va på, för att se om den startade igen när den va slut. Men det gjorde den inte.... Väldigt mysko. Vad tror ni?

Hemma igen!

Ja. då var jag hemma igen efter en helt ok helg i Halmstad! Massa sol, och faktiskt första doppet i år. Massa möten, och jättegoa människor. Fast man e ju helt slut när man kommer hem. Fast det va de värt =)



Är det något nytt??

image217
Jag har läst skvallret om Lindsay Lohan och Samantha Ronson,  livliga spekulationer  om dom är ett par eller inte. Varför undrar jag??  Skulle det vara något nytt  att två människor av samma kön är ett par? Det är helt otroligt tycker jag
2008 att det över huvud taget spelar nån roll!

Bloggvärde


image213
Jag va inne på en blogg o kikade (nu minns jag inte vilken) men där kunde man beräkna sitt bloggvärde. Hennes var värd 29000 nåt. Och min bloog uträkning blev 7429 kr. Nu är det ju inte så att jag skulle kunna sälja min blogg....  (Och vem f-n skulle vilja köpa den??) Men bara som en kul grej så! Ska leta upp adressen till detta, återkommer senare!

Jag har ändrat uppfattning!!

Sen har jag faktiskt ändrat mig angående kvasthilda! Jag tycker hon e riktigt kul nu faktiskt! Det är väl skönt att man kan tycka ngt annat helt plötsligt =)



Snart ska jag gå o lägga mig, men fastnar som vanligt här.....

Besök hos Jenny =)

I dag åkte jag o barnen o hälsade på Jenny i lägenheten. Jessica har ju varit sjuk o hemma från skolan. O Jesper ledig. Men det blev varmt o jobbigt hemma, så vi åkte över till hising iland! Vi fikade och lyssnade på Mike Oldfield från 1984 på Jennys grammofon. Jo, hon har faktiskt en!!
Sen åkte Jesper till sin pappa, och jag o Jessica skrev alla inbjudningkorten till hennes kalas. Kan ni tänka er 16 handskrivna inbjudningskort! Det tog sin lilla stund att göra, men fint blev det =)
image214image215

Sjuk i värmen =(

Min lilla Jessica är jätteförkyld... Jobbigt när det är så varmt oxå, och Jesper är ledig från dagis i dag. Lite dålig taiming, men sånt vet man ju aldrig innan. Blir svårt att sysselsätta dom inne idag tror jag. Jesper är ju pigg, medans Jessica är hängig och dålig. Vi får väl försöka ta oss ut något iaf!
image212

Kvasthilda i farten!!

Jag har fått ett tips av kvasthilda själv (hertiginnan) som tydligen ska  vara lösningen på mina problem!! Är det hennes sak att bedöma om jag har problem!? Hon tycker iaf att jag ska skaffa mig en kvast och rotera på den! Ha-ha!! Hon är ju för söt hertiginnan av uppsala! (Jag orkar inte länka henne igen) se förra inlägget, om ni råkar ha missat denna donna! Ja, hon kanske borde få tilbax sin kvast så hon kan fara till blåkulla. Där är hon nog inte så värst "malplacerad"!

image210

Ja,ja min kväll har iaf varit bra! jag kom just hem från ett kvällsmöte som va helt ok =)
Ska kolla lite på tv och tat lugnt resten av kvällen!

Hertiginnan slänger käft!

Ha-ha!! Jag har varit inne på hertiginnan af uppsala! Men hallå eller..... Vad är det som är fel på denna varelse??
Hertiginnan
Läs och bedöm själva!!
Härlig kommentar jag fick va!! ha-ha!
Postat av: Hertiginnan

ensam mamma=bitter hoppas du hittar ett ligg snart så att du muntras upp lite.

2008-jun-01 @ 23:07
URL: http://veckomagasinet.se

RSS 2.0